top of page

OVER MIJ

Omdat ik opgroeide in een familie van hulpverleners was ik al jong geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Hoe ze in de problemen kunnen komen en vooral er ook weer uit. Psychologie studeren was een vanzelfsprekende keuze. Na mijn studie  aan de Vrije Universiteit ging ik niet meteen als psycholoog aan de slag. Ik vond mezelf te jong, te onervaren. Ik besloot eerst een ander pad op te gaan en studeerde op Nyenrode, Business Administration. Ik werkte als adviseur en interim manager aan de verbetering van grote en kleine organisaties. Ik vond het belangrijk dat de mensen er zelf gelukkiger van werden. Hoe meer ik daar in slaagde, hoe beter de resultaten voor de organisatie! Toch is er een grens aan het soort problemen dat je kunt bespreken in een zakelijke omgeving. Daarom werk ik nu als psycholoog. Ik kan zo meer voor mensen betekenen.

Ik ben niet  ongeschonden door het leven gegleden. Bij de problemen die ik in mijn leven ben tegengekomen bleken de psychologie en de meditatie veel perspectief en verlichting te bieden. Vanuit mijn ervaring gaf ik hulp en als ik het nodig had vroeg ik er om. Samen bereik je het meest, ook als het om jezelf gaat. Vaak komen problemen door onwetendheid, angst of pijn. En omdat je eenvoudigweg veel voor je kiezen kunt krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft om zijn of haar leven te laten bloeien. Samen vinden we jouw eigen weg.

 

KWALIFICATIES

"In ieder mens schuilt een psycholoog

    en daar werk ik graag mee samen."

Universitair opgeleid psycholoog  |   Psycholoog NIP  |   Registertherapeut NFG / RBCZ   |   Register Arbeids en Organisatie  Psycholoog NIP  

Business Administration, Nyenrode University / University of Rochester

bottom of page